David Solid_junkie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako sme opäť dvíhali kultúrnu úroveň v našej dedine :)

V sobotu 15.4. sa uskutočnila premierová ska-reggae party u nás na Ihrisku(v Korni). No a predom treba povedať že to bolo úplne super. Fakt najlepšia akcia akú sme kedy organizovali
Spočiatku to ale veľmi ružovo nevyzeralo.... miestnosť kde sa to malo konať bola obsadená miestnymi sedlákmi. No čo už. Tak sme pracne vyložili aparát, upravili stoly, vytvorili sme improvizovaný tanečný parket. A prišlo prvé, jediné mínus večera. Jeden z našich "kamarátov sedlákov" nás požiadal, aby sme mu zahrali Kabát. Tak sme si ho s Jožkom pohadzovali pol večera, v štýle: - Ja to tu teraz nepúšťam, brácho. Ti musíš ísť za ním. - (a ukázal som na Jožka). A naopak. Nakoniec sme mu pustili "Porcelánový prasata" a bol "happy". A hlavne bol už pokoj(o tých pohátoch čo porozbíjal počas tej pesničky radšej nehovorím). Ďalším milým prekvapením bola návšteva. Po skúsenostiach s minulými akciam - drum & bass, house a pod. - sme ani nečakali nejaké závratné počty ľudí. No keď som okolo 19:45( akcia oficiálne začínala o 20:00) vstúpil do nefajčiarskej miestnosti, bol to pre mňa šok. Bolo plno! Vo vzduchu sa vznášali pohodové rytmy reggae a ja som si zatiaľ prezeral návštevníkov - zišla sa tu skutočne pestrá zmes: od pankáčov, cez našu bandu a miestne "ska-holky" až po vysmiatych "dredáčov". No všetci sme mali jedno spoločné - prišli sme si vychutnať nefalšovanú pohodičku a "good vibez". Na stole stáli vodné fajky, vo vzduchu sa vznášala omamná vôňa aromatického tabaku, ľudia sa bavili, debatovali, pili, usmievali, tancovali... Čas sa akoby zázračne spomalil a kaźdy si mohol plne vychutnať tu skvelú atmosféru ktorá na Ihrisku zavládla. Neskôr nastala riadna tancovačka. Hotovú ska-smršť rozpútali songy od Polemicu, Ska2tonics, Skaprašupiny či Ska-p. Bolo to jednoducho skvelé. Akcia sa skončila o pol druhej v noci a každým odchádzal s úsmevom na tvári. V sobotu to na ihrisku žilo ako už dlho nie a dlho nebude. S čistým svedomím môžem prehlásiť že to bola najlepšia party akú sme kedy urobili.

Hudba | stály odkaz

Komentáre

  1. super :)))
    tiez som niekedy davnejsie robil podobne akcie, ale hauzove.. No ale len malo ludi si to vtedy vedelo vazit, lebo komercia vladne svetu. Ale bol som happy, ze aspon niekto mal radost z toho :) reggae style nech uz svieti slnieckoooooooooo :) rastafaraaaaa :))))
    publikované: 30.04.2006 11:10:30 | autor: cofi (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ...
    Jasná vec. Väčšina ľudí uprednostní disko akcie a podobné nezmysly, nech už sú ich dôvody hocijaké. Ale oto viac poteší tých pár ľudí na akcii, ktorý vedia o čom to je:). A tá rodinná atmosféra :))))
    publikované: 30.04.2006 21:44:00 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. .
    Asi takhle nějak bych to pojal :o)
    publikované: 18.07.2012 12:39:40 | autor: Robertekk (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014