David Solid_junkie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Dnešný deň

Dnes zažil som deň. Taký výnimočny, možno preto že bol taký "obyčajný". No naplnil ma štastím. Ach, kiežby som také dni zažíval častejšie.
Bol to deň, keď si vychutnávate každučký okamih, každučká sekunda vo Vašej duši vyvolá pomyslený úsmev :) a ani sa nenazdáte a je tu koniec. Stačilo, stop. Späť do každodenného stereotypu. To všetko vďaka tebe. Dnes si bola krásna. Ten nádherný harmonický súlad teba a jarnej prírody naokolo ma napĺňal optimizmom a novou chuťou do života. Kráčal som s tebou, držal ťa za ruku. Tak krásne si sa mi smiala keď som bol celý od tvojho lesku na pery. Bol fakt dobrý, len keby nebol tak lepkavý. Ten hnusák vietor sa ti stále hral s vlasmi - veď to môžem predsa len ja! Asi naňho začnem žiarliť. Bola si dokonalá. Mne bolo v tom okamihu súdené len tak stáť a tichúčko ťa obdivovať. Na okamih som zbadal svoju tvár v odraze tvojich slnečných okuliarov. Neuveríš, ale nespoznal som sa. V mojej tvári bolo toľko štastia že som ho mohol rozdávať. Bolo mi krásne, a viem, som si tým istý, že aj tebe - keď sme spolu kráčali mestom, keď sme sedeli na lavičke pod lampou, keď som ťa pevne objímal, lebo ti začala byť zima. No a večer, keď sme vyšli von do tmy, sa vo mne rozložila zvlaštna istota. V mojom vnútri som cítil taký pokoj...že už mám človeka s ktorým chcem byť stále. Dnešný deň bol z tyćh keď som na maličkú chvíľu pochopil podstatu vesmíru. Aj keď sa mi hneď stratila - nevadí. Teba chcem vídať každý deň, každý deň ťa objať. Už nikdy sa stebou nechem lúčiť, vlastne, chcem sa s tebou lúčiť už len jediný, ten naozaj posledný raz. Ale na to ešte nemyslím. Teším sa na dalšie krásne dni s tebou, také, ba ešte aj krajšie ako ten dnešný. Dnešný deň bol jeden z tých, ktoré si chcem pamätať.

Súkromné | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014